Nazomervoordeel bij de Luifelbaan - De Luifelbaan

Winkelcentrum De Luifelbaan ruimt op en organiseert op zaterdag 7 september een gezellig nazomerfeest. Op het programma staan verrassende optredens voor jong en oud en veel entertainment voor kids, zoals unieke disco-schuimparty’s, springkussens en workshops.

Opgeschuimd staat netjes

Een aantal winkeliers maakt schoon schip en ruimt fors op met de laatste zomerkoopjes in de kramen. Ook is er aantrekkelijk aanbod van andere kraamhouders. Er is een ruime keus aan producten zoals kleding, verzorgingsproducten, boeken, speelgoed en accessoires, maar ook zijn er leuke demonstraties. Daarnaast worden bezoekers vermaakt door presentaties van maritieme ambachten op een ludieke wijze. Dit staat verspreid over het gehele winkelcentrum tussen 10.00 en 17.00 uur.

Kom lekker schuimen en meezingen

Er zijn veel activiteiten voor jong en oud. Deze vinden plaats tussen 11.00 en 16.00 uur. Kinderen mogen zich helemaal uitleven tijdens de disco-schuimparty’s en op de springkussens. Bijzonder zijn zeker de bellenblaasworkshops van de bellenfee en het bezoek van een aantal bijzondere gasten. Ook zijn er optredens van dansgroep de Rode Sneakerz en Zeemanskoor De Zilk.
Kortom, een gezellig en feestelijk uitje voor jong en oud.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.