De Luifelbaan geeft het! - De Luifelbaan

Winkelcentrum De Luifelbaan komt buurten. Zij hebben een sympathieke actie ontwikkeld voor haar buurtbewoners. Medio mei zijn er huis aan huis ruim 11.000 A2 posters verspreid in en rondom de wijken bij De Luifelbaan (postcodegebieden 2313, 2321, 2324 en 2332).

100+prijzen

Meedoen is makkelijk. Op de achterkant van de poster staat het verzoek om deze duidelijk op te hangen voor het raam (t/m 28 mei). Door mee te doen, maken men kans op één van de 100 prijzen.  Aan het einde van de actie op 26 en 28 mei gaat een promoteam met veel enthousiasme, de prijzen uitreiken. Er worden willekeurig 10 straten uitgekozen en ad-random 10 prijzen per straat uitgereikt. Daarnaast verloot de winkeliersvereniging onder alle deelnemers nog een aantal grote prijzen, zoals twee fietsen. En stopt winkeliersvereniging voor elke gespotte poster € 0,50 in de pot. Het totaalbedrag schenken zij aan Speeltuin Westerkwartier Leiden.

Sympathieke actie

Kortom, een sympathieke actie waarmee De Luifelbaan echt haar sociale en betrokken gezicht laat zien om mensen in de omliggende buurten een hart onder de riem te steken in deze vreemde tijd.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.